Alleen voor vrouwen

Sinds het verschijnen van de boekenreeks '50 tinten' is het onderwerp SM iets bespreekbaarder geworden. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen.

Maar dan ben je een zelfstandige vrouw, je hebt je zaakjes op orde maar geen partner/vriend in de buurt die jou kan laten voelen en ervaren waarover jij dagdroomt.

  • Is SM eigenlijk echt wel iets voor jou? Hoe kun je nu weten of je pijn kunt verdragen wanneer je dit nog nooit op deze manier hebt ervaren?
  • Hoe weet je nu of het heerlijk is om machteloos te zijn, vastgebonden en geblinddoekt en overgeleverd aan iemand die alles (binnen jouw grenzen) met je kan doen, wanneer je dit nog nooit hebt ervaren?
  • Hoe weet je eigenlijk wat jouw grenzen zijn wanneer je niet eens weet welke grenzen er zijn?

En..heel belangrijk: waar vind je iemand waarmee je dit op een veilige manier mee kunt ervaren en delen? Je begeeft je niet in een bepaalde scene waarin dit mogelijk kan zijn, je kent zelf geen mensen die iets met SM doen.
Zomaar met een wildvreemde man afspreken lijkt wel spannend in jouw fantasie, maar om dat in het echt ook zomaar te doen? Je kijkt wel linker uit zeg!

En daarbij, misschien heeft zo'n man wel een plaatje in zijn hoofd waaraan jij moet voldoen. Een andere haarkleur, minstens 10 kilo lichter, grotere of juist kleinere borsten en moet jij het ook nog eens goedvinden dat hij dit allemaal stiekem doet buiten zijn relatie om.

Kortom: waar begin je? Hoe kom je erachter of SM echt iets voor jou is en kun je dit overleven?

Mrs Kate en Mrs Illucia bieden hiervoor ook een mogelijkheid. Eigenlijk doen zij dit al jaren, alleen is dit nooit zo expliciet
Wanneer vrouwen bovenstaande overwegen en een veilige maar toch ook spannende manier zoeken om dit te ervaren, kunnen zij terecht in onze SM-studio House Of SubMission.

Je belt een van ons voor een afspraak, meldt je op de afgesproken dag en bij binnenkomst is er altijd eerst een voorgesprek waarin naar jouw beleving, verlangens en grenzen wordt gevraagd. Onderwerpen waarop je nog geen uitgebreid antwoord wil of kan geven, laten we even voor wat het is en wanneer we het 'eens' zijn, zal de sessie beginnen.
Dit kan gaan van soft SM tot aan hard, maar altijd binnen grenzen en je hebt natuurlijk altijd het woordje 'genade' om te gebruiken. Het woord 'genade' kun je zien als een handrem waaraan je kunt trekken wanneer dit nodig is. Misbruik van deze mogelijkheid wordt natuurlijk bestraft, je bent gewaarschuwd.

Kijk eens bij de mogelijkheden tijdens de sessies, bekijk onze prachtige studio eens middels de virtuele tour en neem die stap maar eens om te bellen of mailen voor informatie en/of een introductiesessie.

 

 

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Licencenumber BWT 00110 SEB 20

Landline phonenumber 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design