Opsluiting

Opsluiting - de meesten moeten er niet aan denken wanneer ze dit lezen!

Alleen achtergelaten worden in een kooi, kamertje of cel, met alleen maar jouw eigen ademhaling en hartslag. Donker omdat er een blinddoek of masker over jouw gezicht is getrokken, niet kunnen praten omdat er een bit of ballgag in je mond zit en zelfs niets horen omdat je oordopjes in hebt. Brrrrr....je moet er toch niet aan denken?
Of toch wel? Het is zo eng dat het aantrekkelijk is? Dat het spannend is om alleen met jezelf te zijn, wachtend op de Meesteres - komt ze jou bevrijden of gaat ze jou martelen? Zou je wel weg kunnen dan?
Dat wordt moeilijk wanneer je geheel vastgebonden ligt door middel van boeien, touw en riemen. Het zou ook kunnen dat je muurvast in een latex- of lederen bodybag ligt, van top tot teen en gesloten door middel van een lange rits en riemen erover heen.
Wanneer je geluk hebt mag je toch iets horen, misschien wel die prachtige mysterieuze muziek die je bij binnenkomst hoorde.
Wanneer je geluk hebt gaat op een zeker moment de rits een klein stukje open en voel je scherpe nagels schrapend over jouw balzak en/of tepels gaan. Misschien fluistert de Meesteres zachtjes in jouw oor wat ze met jou van plan is straks. En - wanneer je geluk hebt - kun je haar bedwelmende parfum ruiken nu ze zo dichtbij je is
Eng he? Of...is eng en spannend nou juist heel aantrekkelijk voor je.

Ohhh hoor je nu de Meesteres aan komen lopen?

 

 

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Licencenumber BWT 00110 SEB 20

Landline phonenumber 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design