SM Tribunaal

Er zijn van die momenten dat je eigen Meesteres het ook even niet meer weet. Wat te doen met dat ongehoorzame of rellerige gedrag van jou? Waardoor zij denkt, "wat moet ik nu nog doen om door te dringen"

Dat is het moment waar wij in beeld komen.
Een afspraak met ons beiden wordt gemaakt en op de dag des oordeels loop je met bonkend hart achter jouw Bazin aan, je nog niet geheel bewust van wat je te wachten staat.
Wanneer de deur van House of SubMission openzwaait denk je nog dat het een geil en vriendschappelijk bezoekje wordt. Wie weet kun jij wel weer het hoogste woord voeren en zelfs alle aandacht naar je toe trekken.
Immers, dat doe je altijd zo en tot nog toe heeft niemand daarin verandering kunnen brengen. Natuurlijk weet je diep in jouw hart ook wel dat dit gedrag niet gewenst is voor een slaaf. Je beseft dat jij jouw Meesteres hier ook niet altijd blij mee maakt. Maar ook jezelf niet blij maakt, alleen ben je niet in staat om hierin verandering te brengen.

Bij binnenkomst wordt je meteen in de hoek gezet, neus naar de muur en mond dichthouden. Of er wordt direct wat zwaarder geschut ingezet en sta je binnen no time in de kooi. Geblinddoekt en met een gag in jouw mond heb je geen idee wat er gaat gebeuren...

In de tussentijd hebben wij een openhartig en verhelderend gesprek met jouw Meesteres. Al haar ergenissen over jou gooit ze eruit en uiteindelijk komen wij gezamenlijk tot een accoord.
Jij wordt door ons eens flink aangesproken op jouw gedrag en, uiteraard, lichamelijk hierop afgerekend. Zwepen, canes, ballbusting, vernederingen, afmatting - jouw Meesteres bepaalt de grens waarbinnen dit gebeurt.

Jij mag slechts hopen dat zij jouw welgemeende excuses nog wel wil aanvaarden en jij mee terug mag met haar.
Of dat je toch als 'hopeloos' wordt afgeschreven en op Marktplaats terecht komt bij 'gratis af te halen'

Dit tribunaal is uitsluitend te boeken met ons beiden, Meesteres Illucia en Meesteres Kate.
De sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost 400 euro totaal.

Uiteraard is bovenstaande ook mogelijk voor Meesters met een recalcitrante slavin.

 

 

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109A, 2565 HZ Den Haag

Licencenumber BWT 00110 SEB 20

Landline phonenumber 070 225 00 23

Webdesign by AdultWeb.Design