Workshop

Opleiding/workshop 'Meesteres'

Met grote regelmaat ontvangen wij mailtjes met interesse naar een opleiding tot Meesteres.

Vrouwen die al een tijdje bezig zijn maar de finesses willen beheersen, hun mogelijkheden willen uitbreiden of de broodnodige veiligheidsaspecten willen weten.

Uiteraard zijn er ook vrouwen die nog aan het begin staan en nog onzeker zijn over hun rol en uitvoering daarvan.

Iedereen heeft natuurlijk zo haar eigen redenen om ons hiervoor te benaderen. De een wil het met de eigen partner ontdekken, de ander wil het puur voor zichzelf en weer anderen willen zelf als commercieel Meesteres aan de slag.

De mogelijkheden zijn best uitgebreid bij ons in House of SubMission en wij vinden het altijd weer erg leuk wanneer wij vrouwen (en stellen) op weg kunnen helpen. Zomaar wat onderwerpen die aan de orde komen tijdens een workshop zijn:

- Wat is het verschil in beleving tussen een suede zweep en een rubber zweep?
- Waar op het lijf kan ik wel slaan en waar absoluut niet?
- Sla ik niet te hard?
- Ik wil wel iets met touwen doen, maar ik heb geen idee hoe te beginnen.
- Kan ik schade toebrengen wanneer ik iemand vastbind?
- Wat voor impact kan het hebben wanneer je alle zintuigen bij de ander wegneemt?
- Wat is het belang van harde grenzen aangeven?
- Hoe gebruik je een stopwoord?
- Wat voor anale spelletjes kan ik doen?
- Wat is oprekking en hoe doe je dit?
- Hoe laat ik mijn speelpartner luisteren naar mij?
- Wat kan ik allemaal doen met CBT?
- Wat voor Meesteres schuilt er in mij?

Natuurlijk kun je tevoren aangeven naar welke onderwerpen jij extra nieuwsgierig bent en zal hier zeker aandacht voor zijn.

In de Studio zijn allerlei zwepen voorhanden, klemmetjes, meters (schoon) touw, boeien, maskers, strapons, maar ook kooien, bondagetafels, electrische takels, strafbankjes, kruizen en bullwhips. Maar ook een prachtige badkamer met schone handdoeken waarvan je gebruik kunt maken wanneer je misschien wat verhit bent geworden 🙂

Maar ook condooms (ook een strapon benodigt deze), handschoentjes (voor de anale spelletjes) en glijmiddel, drankjes voor de droge kelen en natuurlijk alle tijd en energie die erin gestoken wordt door de Meesteres zelf.

Zoals je uit bovenstaande kunt afleiden, krijg je dus best veel tijdens een opleiding/workshop waarmee je daarna ook prima aan de slag kunt. En uiteraard kun je altijd een vervolg op de workshop boeken, waarin nog dieper op alles ingegaan kan worden en jij nog meer handvaten krijgt om jouw slaaf aan jouw voeten te houden.

Net zoals alle opleidingen en/of workshops die er zijn op diverse vlakken, hangt er ook bij ons een prijskaartje aan vast. Immers, we hebben hierboven al een opsomming gegeven van alles wat er bij een workshop komt kijken. En wanneer je bijvoorbeeld een cursus yoga wilt volgen, bloemschikken of de engelse taal: aan alles hangt een prijskaartje. Of je dit nu volgt puur voor jouzelf of dat je er zelf jouw beroep van wilt maken, het kost geld.

Zo ook dus bij ons en dat is iets wat sommigen toch nog vreemd lijken te vinden. Wij doen het toch voor ons plezier? Dus dan doe je zoiets toch zeker gratis?

Wanneer je na het lezen van alle uitleg hierboven nog steeds denkt dat wij dit gratis doen, dan raden wij jou aan om vooral geen contact met ons op te nemen.

Wanneer je na het lezen van onze uitleg denkt: "Ze hebben helemaal gelijk, ik snap dat best!" dan kun je ons uiteraard een mailtje sturen en zullen wij graag een en ander nader bespreken.

Email: verzoek@houseofsubmission.nl

Adres: Thomsonlaan 109a, 2565 HZ Den Haag

Webdesign by AdultWeb.Design